Tänään meillä oli kimppatreenit Olkijoella. Olimme eri paikassa, kuin mitä kävin katsomassa, johtuen ihan siitä, että täällä on muutaman päivän aikana tullut melkoisesti lunta lisää.
Erki teki kaksi linjaa, joista toinen oli selvästi pidempi pellon sarkojen myötäinen ja toinen vinoon sarkojen poikki. Toistoja tais tulla 6. Tarkoitus oli treenata Erkille enemmänkin, mutta olin itse sen verran väsynyt, että ajattelin olevan parempi jättää tähän.

Jouduin loppuviikosta käymään lääkärissä ja sain kuurin korva- poskiontelo- ja keuhkoputken tulehduksiin, joten ei hirmu pirteä ole vieläkään vaikka olenkin yrittänyt levätä nyt enemmän. Musta ei vaan oikein ole päiväunien ottajaksi, en vaan osaa nukkua päivällä.

Vähän ikävästi kävi treeneissä kun Eetu katkaisi etuhampaan kiveen, se ei itse sitä edes tainnut huomata eikä hammas Eetua vaivannut, mutta olisihan se kiva kun olisi koko purukalusto ehjänä suussa...


Kävin eilen Oulussa P-P kultsujen järjestämän nome-mestaruuden purkuillassa (parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai miten se meni...;) ) ja meillä oli siellä useampi koira mukana. Siellä oli aidattu piha ja pienet tilat sisällä, joten koirat halusivatkin olla ulkosalla.
Oli oikein mukavaa nähdä miten hyvin toisilleen vieraat eri urokset tulivat toimeen keskenään, kun kukaan ei ole rähinöitä aloittavaa sorttia! Menossa mukana olivat neljä urosta: Erki, kultsu Luukas (3v.), flatti Roki (kohta 5v.) ja kiharapoika Unto (alle 1v.).
Tälläisiä urosten mun mielestäni kuuluisikin olla!