Kävin katsomassa sunnuntain kimppatreenille paikkoja valmiiksi Olkijoella ja tein samalla Erkille ohjausta, eli muutaman linjan. Tuolla on ns. pakettipellot joilla on hyviä ojia, joten otin ihan pitkiä (~120m.) peruslinjoja ojien yli. Eihän nyt toki tule sellaisia kun "ojien ylityksiä" kun kerran ojat on jäässä ja koiran voi mennä niistä helposti yli... Tosin Erki ei koskaan ole ojan yli menoa empinyt, vauhdilla vaan ja täysiä pitkälle! ;)

Linjat menivät hyvin, Erki oli varsin rauhallinen, toistoja taisi tulla kymmenkunta. Lopuksi tein yhden kolmois-muistin, joka ok. Kiva nopeahko rauhallinen treenikerta!


Lopuksi aivan ohi aiheen, siskoni vanhemmalla nartulla Tavilla alkoi joku päivä sitten juoksut ja nuorempi on juossut yleensä vanhemman perään. Nuorempi eli Tintti (joka on Erkin ja Napin emä) astutetaan tästä juoksusta ruotsalaisella uroksella. Kummasti alkaa jo hieman itseänikin jännittämään, koska ne alkaa ja onnistuuko astutus jne... Vaikken asian kanssa niin tekemisissä olekaan, tosin kun urosta etsittiin, minäkin sitä olin apuna etsimässä ja "pengoin" eri uroksia, niiden tietoja tuloksia jne jne... Lusikka kun pitää työntää joka soppaan.... :)
Jos jota kuta asia kiinnostaa, lisätietoja löytyy täältä.