Kävin lauantaina aamupäivästä Katrin luona toko-opissa ja no, tarkastamassa yleistä tasoa. Aiheina seuraaminen, luoksetulo, ruutu ja kaukot.
Seuraamisessa tuo väljyys juoksuun siirtyessä. Luoksetulon halusin muuten vaan käskytettynä ja ruudussa hiottiin sitä, että Erki oppisi menemään oikealle paikalle. Menee kokeissa niin lujaa ruutuun, että jos en saa pysäytettyä ajoissa, menee yli. Eikä oikein osaa palata ruutuun. Kaukoja katsottiin vain, missä vaiheessa ovat.

Ruutuun saatiin varmasti eniten vinkkejä, Katrikin on joutunut tekemisiin ihan saman asian kanssa, kuin me Erkin kans. Ihan hyvä, että joku aina välillä vähän "katsoisi perään".

Tänään Erki ja Nappi treenasivat sisällä kaukoja, eipä sitten muuta. (Kaukoissa Erki kyllä vaatiikin toistoja paljon lisää.) Pitäisi  varmaan taas ryhdistäytyä treenaan tokoa... Toisaalta olis jo kiva alkaa taas treenaan nomeakin... ;) On vissiin tullut pidettyä riittävä nometauko...  :) Tokossa pitää katsoa sopiva koe meille ja ilmoittaa Erki -sitten tulee kummasti treenattuakin taas!

On  sitä tosin itse ollut reissun jälkeen väsynyt, samoin kuin Erkikin, eli muutama välipäivä on tullut ihan tarpeeseen!