Vajaa viikko oltiin reissussa, ja paljon tapahtui siinä ajassa. Aloita purkamisen eilisestä. Otsikon teksti on Erkin "kasvattajaiskältä".

Erki ja Noora kävivät eilen Tampereen ryhmänäyttelyssä, jonne oli ilmoitettu 78 labradoria. Oltiin yötä siskon luona ja matkalla näyttelypaikalle, ehdotin Juhalle josko hän esittäisi Erkin ja minä sitten Nooran. Saisin näin leikkiä Tuijan uudella kameralla (joka muuten on paljon parempi kuin meidän oma...) ja ottaa valokuvia pojista. Odotuksia Erkin suhteen ei ollut, kun ei missään hyvässä karvassa ole vieläkään.

Hyvinhän tuo Juhan handlaus sujui. Paras Uros kehässä oli kyllä kauan jännät paikat kun tuomari juoksutti koiria ja asetteli järjestystä useamman kerran. Pari kierrosta Erki olikin taas kakkosen paikalla, ehdin jo Tuijalle sanoakin, että ei kai taas PU2... Sitten Erki siirrettiin ykköseksi ja siinä paikalla olikin loppuun asti! Huh huh, tulihan se ensimmäinen sertikin meidän "vara-valiolle".

Nappi oli ihanteellinen esitettävä aina yhtä hyväntuulisen luonteensa vuoksi. Se tyttö jaksaa heiluttaa häntää ja olla iloinen aina uudelleen ja uudelleen... Tuomarin mittasi paljon koiria, sekä uroksia että narttuja ja Nappi mitattiin myös. Tuomari totesi sen olevan riittävän kookas ja niin Nappi sai laatuarvostelun erinomainen.

ROP-kehässä sinänsä ei ollut mitään jännittävää enää, tuttu koirakin oli vastassa. Tuomari piti lopuksi puheen jonka loppu kuului kuta kuinkin näin: Molemmat ovat rotunsa erinomaisia edustajia, uroksesta näkee jo kauaksi, että se on uros. Samoin kuin nartusta näkee, että se on narttu. Uroksessa on hänen mielestään tänään niin paljon enemmän särmää, että se voittaa. Hyvä Erki!

Tampereen ROP Erki, Boompaw's Ruddy Duck &
VSP Sanni, FIN MVA PMV-05 EUV-06 Tawastway's Sunshine.

erkirop1.jpg