Treenin ulkopuolelta....
Joulupukki muisti meitä ja toi "perintö" kuivausrummun. Ts. vanhempieni pesukone laukesi ja päätyivät hankkimaan kokonaan uuden pesutornin. Vanha kuivausrumpu tuli meille, ja voin taata, että kun tuosta aika jättää, uusi tulee samalla kantamisella sisälle kun entinen lähtee!

Lapsellisen ja koirallisen perheen, jossa molemmat "aikuiset" harrastavat urheilua, pyykkivuori on valtava! Siis todella käsittämätön määrä kamaa käy pesukoneessa viikon aikana jonka johdosta meidän kodinhoitohuone on tähän asti pursunnut kuivumassa olevaa jos jonkinlaista tekstiiliä. (En viitsi kuvitella edes mihin se vesi on vaatteista kuivuessaan päätynyt...)  Vaan eipä pursua enää. =)
Tehtiinpä samalla hieman järjestelyä kodinhoitohuoneessa ja sen sekä joulusiivon seurauksena löytyi peräti 8 kpl koirien tyynyjä... Siis vanhoja ihmisten sellaisia, jotka on luovutettu koirien käyttöön. Enpä ole tajunnut niitä noin paljon olevan, siksipä kuusi kipaletta päätyi roskiin ja kaksi päällystettiin koirille. Kummasti silti meidän omat tyynyt eivät ole säilyneet sängyssä, vaan joku on käynyt ne päivittäin kaivamassa päiväpeitteen alta pois... Montako tyynyä kaksi koiraa tarvitsee??!
 
Tyynyjen jemmaus lähti varmaan siitä kun mulla oli vanha Alli labbis täällä ja Allihan ei kovalla nukkunut, vaan pehmiketta piti arvon rouvalle olla. Niinpä autossakin oli aina pari tyynyä mukana rouvan matkustaa...