Käytiin siskon (eli kasvattajan) luona kyläilemässä ja samalla Kari veti meille treenit. Mukana minä & Erki Juha & Nappi ja Tuija Tintin & Miloun kanssa. Käytettävissä meillä oli sekä riistaa, että dameja. Meidän koirille uutena tuttavuutena teeri, tai en ainakaan muista koirien sitä aiemmin nähneen. Oli Erkille hyvin mieluisa, mutta mikäpä riista sille ei olisi... ;)

Aloitettiin pienellä tottisosuudella jonka jälkeen pellolla markkeerauksia, muiden mark. en nähnyt, mutta Erkille tuli ensin siirtyvä kakkonen, jossa ojaan heitetiin sorsa ja pellon toisen laitaan varis. Ei ongelmia, vaikka varis näkyi aika huonosti kuusikkoa vasten. Sitten kolmoismarkkeeraus, ojaan lokki, toiselle laidalle teeri ja keskelle harakka. Kaksi ensimmäistä ok, harakkaa hakemaan lähtiessä Erki lähti ensin ensimmäistä putoamispaikkaa kohti, kunnes lamppu yht'äkkiä syttyi ja muisti harakan tippuneen keskelle.
Hämärässä vesisateessa Erkiltä jälleen hyvät markkeeraukset. :)

Metsässä ohjaus, ei selkeää linjaa. Erkille heitettiin häiriömark. liki yhtä kauaksi missä ohjaus oli. Tässä mulle sanottiin, että mun pitää antaa Erkille etsimiskäsky aiemmin kuin mitä annoin.

Hakua lopuksi. Veteraanit Migo & Tavi aloittivat Karin kanssa pienimuotoisella haulla. Hakivat hyvin, mutta molempien kuurous hieman vaikeuttaa yhteistyön sujumista... ;)

Milou & Nappi tekivät hakua parina vuorotellen. Nappi malttaa varsin hyvin odottaa omaa vuoroaan toisen koiran työskennellessä.
Erki ja Tintti olivat parina ja ne työskentelivät koko ajan hakualueella yhtäaikaa. Tinttiä tämä ei häirinnyt, mutta Erkillä meni pasmat alkuun sekaisin kun se huomasi Tintin olevan samalla hakualueella. Saattoi suorastaan nähdä ison kysymysmerkin Erkin pään yläpuolella.. Pysäytyi pari-kolme kertaa kysymään multa neuvoa, jolloin otin sen pois ja lähetin uudelleen. Molemmat tekivät kuitenkin hyvät laajat haut ja tavaraakin tuli alueelta hyvin pois.