Piti ottaa tunnaria, mutta Juhan treenit venyi sen verran myöhään, että päädyin menemään koulun pihalle ottamaan seuraamista, liikkeestä istumista ja sitä luoksetuloa. (ei viitsi tunnaria ainakaan sillä pilata, että kapulat näkyy huonosti).

Seuraamisella aloitin ja tällä kerralla lähinnä hyvästä temponvaihdosta palkkasin suusta palkalla. Erki ei ainkaan toistaiseksi vielä ole ruvennut kääntymään vinoon vaikka palkka tuleekin suusta. Tarkkailen tätä kuitenkin kokoajan. Siihen mitä Erkin seuraaminen on joskus ollut, se on kehittynyt valtavasti! Oikein todella. :) Tässä vaiheessa pitääkin kiitos laittaa Lammisen Päivin suuntaan! Ja olenkin seuraamiseen tyytyväinen muuten, paitsi juoksussa usein olevaan väljyyteen.

Luoksetuloa taas monella eri tavalla (tai no, pallolla siis), mutta välillä läpi tule-tänne, välillä pallon heitto ja välillä pallo takana palkkana. Ja sitten vaan oikein iloisia ja reippaita perusluoksetuloja.
Tätä harjoitellessa pitää olla itse tarkkana ja ennakoida. Jos tuntuu, että Erki seuraavaksi tullessaan hidastelee, otan läpi. Voi tuntua hullulta tuollainen ennakointi, mutta.... Kyllä sen melkein jo "korvien asennosta" näkee, mitä Erki aikoo tehdä seuraavaksi... ;)

Lopuksi liikkeestä istuminen. Tässä enempi keskityin tuohon seuraamisosuuteen ja siitä istumiseen. Istumiset meni ok.