Treenattiin Erkin kanssa tehokas 20 minuuttinen käpiksessä eilen.

Aloitin seuraamisella; suora-täyskäännös-suora jne. kaikisssa askellajeissa, nyt ensimmäisen kerran myös juoksussa. Palkkana motivointipatukan repimistä (josta E tykkäsi aivan sairaasti..). Sen jälkeen "pilkun viilausta"; neliöitä sekä myötä-, että vastapäivään, askelia eteen-taakse-sivuille ja paikalla käännöksiä. Palkkaus nyt makupalalla. Seuraaminen meni varsin hyvin, Erki oli hyvin innokas ja hyvässä kontaktissa.

Tämän jälkeen ruutuun lähetystä ja sinne pysäytystä. Ensi kisamatkalta, sitten pari kertaa lähempää, jolloin lähetin Erkin sivulle ruutuun siis evl-tyyliin. Otin myös pari kertaa ruudun siten, että ruutu oli meidän välissä ja kutsuin Erkin ruutuun. Kävin aina juosten viemään palkan (tai läheltä heitin sen), eli ruutu oli tyhjä. Erki hieman taas "merkkasi" merkit, eli halusi jonkun niistä haistaa. Pysyy kuitenkin ruudun sisäpuolella, ja oli tosi säpäkkä, mutta aion tuohon merkkien haisteluun puuttua. Otettiin myös pari ruudusta sivulletuloa, jotka OK.

Sitten viilattiin taas pilkkua ja otettiin kaukot. Muuten hyvin, mutta peruutus seiso-istu tuppaa jäämään vieläkin hieman vajaaksi. Kaukoja meidän pitäisi muutenkin harjoitella enemmän ulkona ja pidemmällä matkalla. Lopuksi otin luoksetuloa, ensin läpijuoksua ja sitten luokse ja pallonheitto seisomiseen. Teen tässä edelleenkin yleensä aina suoran pallonheiton -luoksetulossa seisomaan pysähtyminen on ollut meille oikeasti ISO ongelma, Erki tulee sen kokeissa läpi ja lujaa... Nyt ei enää ennakoi vaan pysyy laukalla koko ajan, joskin laukka on joskus laiskahkoa. Tähän nopeuteen en nyt todellakaan puutu, mulle on tärkeämpää, että pysähtyy varmasti molempiin, seisomaan ja maahan. Otin pari kertaa myös maahan pysähtymisen, jotka OK.
Kokonaisuudessaan päivän treenit menivät varsin hyvin ja olin niihin tyytyväinen! On tuo Erki vaan kiva koira! :)