Ei ole tullut kolmeen päivään treenattua mitään, syynä tuo Oulun Seudun Noutajakoirayhdistyksen 30-vuotisjuhlagaala. Nimittäin, ensin perjantaina havahduin siihen, ettei meillä ole mitää sopivia vaatteita (yllätys, vaikka on vaatehuone täynnä vaatteita...),
No, perjantaina etsimme ja löysimme Juhalle sopivan paidan, mutta mun paidan hankinta jäi lauataiaamuun. Koskaanhan mikään ei jää viime tippaan... Itse gaala oli kiva tilaisuus, ensin viralliset löpinät ja sitten tietysti tanssia ja muuta yhteistä juhlanviettoa.
Mm. pari näytelmää oli pykätty pystyyn illan ratoksi. Itse ainakin sai nauraa jossain vaiheessa vedet silmissä! Meiltä Raahesta minä ja Mathlinin Mikko saimme yhdistykseltä pienen lahja (reppu+paita) kiitoksena aktiivisuudesta yhdistystoiminnassa. Ja pääsipä (tai joutui) Juhakin monesti tanssimaan kun kerran hakijoita löytyi.  Kotipihassa oltiin pitkälti sunnuntain puolella, tosin me kuskattiin pari muutakin kotiin ja käytiin ruokkimassa kuski alias Juhan sisko ;) Eilen sitten vietettiin isänpäivää anoppilassa.
Tänään olen suunnitellut Erkille treenejä parille tulevalle viikolle. Nometaukokin päättyy viikonloppuna.