Treenattiin "lasten" kanssa pellolla Ruovedellä. Napille onnistuttiin suunnittelemaan maksimi matkat kaikkeen, Erkillä puolestaan olisivat matkat voineet olla jonkun verran pidemmät, mutta näkipä osviittaa tuleviin treeneihin! No, ensimmäiseen sokko-ohjaukseen ei olis Erkille pidempää saanutkaan, kun pelto loppui kesken... ;) Napille tuli siihenkin passeli matka.
Ensin heitettiin muistiin makkeeraukset->otettiin ohjaus ja sitten mark. pois. Kolme näitä kummallekin, Napille ykkösmark. ja Erkille kakkosmark. Ohjauksiin vietiin siis kummallekin 3 damia valmiiksi.
Molemmille tehtiin myös pari sokko-ohjausta ojan yli, luonnollisesti Erkille pidemmällä matkalla kuin Napille. Ja Erkille häiriön kera. Noora lopetti päivät treenit kakkosmarkkeerauksiin, Erki kolmosmarkkeerauksiin.
Kumpienkin treenit sujuivat kaikin puolin hyvin, Nooralle saatiin heti sen "äärirajoilla" olevat matkat (hyvin suunniteltu siis :) ), mutta Erkin kohdalla matkoja pitää pidentää reilummin. Markkeerasi nytkin niin helposti kaikki vaikka oltiin pellolla, jossa ei kiintopisteitä ole. Ja huom. teki markkeeraukset muistimarkkeerauksina.

Seuraavan kerran taidetaankin sitten nomeilla Erkin kans lauataina epävirallisessa wt:ssä, pimeä kun tulee jo niin aikaisin ja molempien kanssa ohjatusti ennen itsenäisyyspäivää. Kiva päästä itsekin välillä jonkun muun opastettavaksi. :)