Josko nyt onnistuisi, kun kaksi kertaa meni sähköt eilisen illan aikana. Ja juuri tietysti kun olin saanut kaiken kirjoitettua, mutta en tallennettua...
Jos joku ei meitä vielä tunne, tässä taustaa: Meillä on kaksi labradorinnoutajaa, Erki ja Noora (tuttavallisemmin Nappi), jotka ovat sisarukset. Erki tokoilee voittajaluokassa ja Napin kanssa ei ole kisattu. Erkin tavoitteena on VOI 1-tulos ja Nappi, no... jos tuota TK1 titteliä koittaisi.
Koiriemme päälaji on NOME ja MEJÄ, mutta tokoiltuakin tulee. Kun Erki oli noin 10kk vanha, näin ensimmäisen tokokokeen ja tuumasin, että tuossa voisi olla meille sopiva "talvilaji". Hieman on tullut siitä lipsuttua ja kesälläkin tokoiltua, jostain kumman syystä.... ;)
Erki on ollut meillä "alusta" asti ja Nappi n. 1,5-vuotiaasta. Erkin kanssa ei siis tosiaan ole aloitettu tokoa pienenä, vaan noin vuoden iässä. Tämän johdossa voittajaluokkaan siirtyessämme oli paljon väärästä opetuksesta johtuvia virheitä, joita on yritetty korjata. Onneksi Erki on kovin paljon "antanut anteeksi" sen kanssa tehtyjä virheitä! Koiramme ovat luonteeltaan kuin yö ja päivä, eli se mikä toimii Erkin kanssa, ei varmasti toimi Napin kanssa... ;) Napin kanssa onneksi edetetään tokoilussa muutenkin ihan pikkuhiljaa, oikeastaan on pakkokin, Noora on sen verran säpäkkä tytteli veljeensä verrattuna!
Sisarukset täyttävät kohta kolme.