Perjantaina lähdimme koko perheen voimin kohti Palusta ja mun siskon sekä hänen miehensä luona vietimme pari yötä. Kylläpä olikin Inarilla hauskaa siskonsa Tiiran kanssa rällätessä! Sunnuntaina sitten Palukselta siirryttiin Ruoveden mummulaan. Juha joutui lähtemään jo maanantaina junalla kohti kotia, mutta mulla ja tytöillä oli edessä meille melko perinteinen Tampereen Itsenäisyyspäivän näyttely. Koiria oli tuonne ryhmikseen ilmoitettu hurjat 729 kpl, joista eniten kultaisia 144kpl! Labradorejakin oli ilmoitettu 103kpl.

Inari pääsi kehään ensin ja esiintyi muuten hyvin, mutta juoksua pitänee ennen Kajaania harjoitella -Inari nimittäin olisi halunnut edetä laukalla...  Tuloksesa NUO EH, joka ei yllättänyt, sen verran kapea ja laiha tyttö on tällä hetkellä. Ennen Kajaania lieneekin syytä tarkistaa ruoka-annosten kokoa! Inari veli Eeli (Bp's Ducati Monster) esiintyi hienosti nuorten luokassa saaden ekan ERInsä ja ollen nuorten luokan kolmas! Koiria luokassa oli peräti 13.

NUO EH Tuomarina Irina Poletaeva.
"Very good type. Enough bones. Compact very feminine. Rather too straight (yksi sana epäselvä) front. Good head and expression, scissor bite. Excellent pigmentation. Good neck and topline. Rathen narrow tail. Still narrow in front. Enough angulated behind. Need power in movement. Need time for final development. Lovely temperament, coat and colour."

Piret esiintyi ensimmäisen kerran käyttöluokassa ja kylläpä on kultaisilla (ainakin nartuilla) hyötyä siitä, että taipparit on läpäistynä ja pääsee käyttöluokkaan! Avoimessa luokassa oli 26 narttua ja käy-luokassa 6... Piretin handlasi tällä kertaa Piia Joki-Erkkilä, kiitokset Nokian suuntaan!

KÄY-ERI2, Tuomarina Riitta Niemelä
"2 vuotias narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Kauniit tummat silmät. Kaunis kaula ja hyvä ylälinja. Oikeanmallinen rintakehä, joka saisi olla hivenen pidempi. Ikäisekseen hyvä eturinta. Riittävästi kulmautunut. Sopiva raajaluusto. Miellyttävä hännänkäyttö. Liikkuu vielä hieman löysästi edestä, mutta riittävällä ulottuvuudella. Erinomainen turkin laatu."

Loppuu pari kännykkäräpsyä.

Piret Piian kanssa kehässä.

 

 

Ja Erki ottaa rennosti Nippalan saunamökissä.