Heinäkuusta vietimme vajaan viikon Tammelan Mustialassa SNJ:n kesäleirillä. Paikka oli kerrassaan upea vanha miljöö ja ainakin metsälajeja maastot suosivat! Jos leiri on tuolla ensi vuonna, suosittelen osallistumaan. :)
Santtu osallistui leirillä ensimmäiseen lapsi & koira-kisaa ja tuli hienosti toiseksi (12 tenavaa)! Ja hyvin niillä yhteistyö Jawan kanssa toimikin, olimme Juhan kanssa oikein yllättyneitä siitä, että Santtu niin todella keskittyi asiaan. Inarikin kisaili leirillä ja osallistui Toto-juoksuun, ollen siinä pikkupentujen (alle 16 viikkoa) nopein! Aika oli 4,11s, mutta matkasta ei ole tietoa. "Hippulat vinkuen" Inari kyllä paineli, oman pillin äänen kuullessaan...

Santtu ja Jawa lapsi&koira-kisassa.

 

 

 

Lapsi & koira-kisan neljä sijoitettua, tuomarina toimi Pia Itkonen.

 

Mökillä vietettiin sitten perään kaksi viikkoa ja helteet vaan jatkuivat! Alkoi olla jo itsekullekin turhan lämmintä, kun mökillä olisi aina jotain hommia tehtävänä. Onneksi oli järvi vieressä, vähän se aina viilensi, vaikka järvivesikin oli varsin lämmintä.
Ilmankosteus oli sitä luokkaa, että metallimaali ei tahtonut millään kuivua.. Uudistimme nimittäin mökillä vanhan lahon keinun.


Santtu vesilelunsa kanssa läträämässä.

 

Inari ihmettelee laiturilla.

 

Meillä kävi kylässä myös Erkin Elmo-poika (Koiratähden Invisible Man) omistajineen. Elmon kanssa katsastettiin taipparijuttuja sekä mejää. Elmoltakaan ei totisesti tuota vauhtia tehdessä puutu! Kiva oli nähdä, toivottavasti vinkeistä on apua! :)

 

 

Inari kävi opettelemassa verijäljen saloja (kuvassa 17 viikkoa, kaato löytyi!) ja Piretillekin jälki mökkimaastoihin tehtiin.

 

Piret ja Erki tosi tarkkana laiturilla...

 

Lähtöpäivänä Inariakin jo väsytti...

 

Santulla alkaa koulu viikon päästä, mutta sorsatukseen olisi tarkoitus mennä taas mökille. Hieman on koekalenteria syksyn osalta selattu, mutta Piretin ensimmäistä juoksua tässä vähän odotellaan (sen siskolla on ollut jo), mikä sitten tuleviin suunnitelmiin vaikuttaa.