Santulle pyydettiin ensimmäisen kerran koulusta vapaata, nimittäin viime viikon perjantaiksi 20.8. Joten torstaina suuntasimme Ruovedelle mökille. Santtu ja pikkulikat jäivät aloituksen ajaksi mummulaan, Piret tosin haettiin sitten perjantain iltalennolle mukaan. Lauantaina kiersimmekin saarta koko perheen voimin, tosin Juha meni hyvän matkaa edellä Erkin kanssa ja me Santun ja pikkulikkojen kera tutkittiin muuten vain kaislikkoja, jotka "jaktteam" olivat jo kulkeneet. Inarilla ja Piretillä olikin hurjan hauskaa kaislikoissa rällätessä -on ne niin pentuja vielä!

Lauantain iltalennolla meillä oli myös koko porukka mukana, Santtukin oli aiemmin illasella jo ihan täpinöissään odottamassa pääsyä. Vaan onhan siellä lapsellakin kivaa, kun on kaikkea tutkittavaa, hyvät eväät matkassa ja lopuksi paistetaan makkaraa!

Ollaan muuten vietelty aika hiljaiseloa, mitä nyt pikkulikkojen kanssa hieman treenattu noutojuttuja ja Piret on ajanut jokusen verijäljenkin. Piret pikku pirulainen tosin on varsin haastavassa murkkuiässä nyt, ja välillä on jopa yleisestä luoksetulosta pitänyt muistuttaa... Kaikki on kivaa, niin kauan kun saa tehdä, mitä hän itse haluaa. Välillä sitten ollaankin taas niin äiskän ja iskän pikku muru, että!


Aloituskierroksella perjantaina päivällä.

 

Maisemaa perjantain iltalennolla. Perjantaille osui varsin upea ilma!


 

 


Erkin perjantai-illan noutopuuhia.

 

Piretin ensimmäinen lämmin riista (heinuri).

 

Lauantai-ilta oli pilvinen ja lopuksi satoi kaatamalla vettä!

 

Junioritiimi mukana lauantaina, Santtu & Inari.

 

Tämä pari keksii yhdessä vaikka ja mitä! Inari mm. tippui kalliolta veteen, yht'äkkiä kuului vaan PLUMS..

 

Makkaranpaistoa vesisateessa.