Raahessa järjestettiin eilen iltamejäkoe, joten kaksi iltaa tuli vietettyä metsässä. Vai oliko se jo enemmän yötä? Olikin mielenkiintoinen kokemus päästä tiistaina metsästä puolenyön aikaan pois jälkienteosta... Tiina vietti meillä kaksi iltaa yhdistetyssä roolissa lapsenvahtina ja pentuvahtina, Inarissa oli ollut kuulemma eniten sitä vahdittavaa. :)

Erki jaksoi hienosti eilen ja meni hyvin, saaden "uransa" parhaat pisteet voittajaluokasta. Tuomarin mukaan Erkille tuli pieni työtapaturma yhdellä makauksella, eli meni ilmeisesti juuri puun, kiven tms. toiselta puolelta, kun Juhakaan ei makausta nähnyt. Nimittäin, Erki ei makauksia ohita, jos se ne näkee. Mutta enivei, erittäin tyytyväisiä olimme Erkiin! Sen tyyli on nuoruuden ilmavainusta muuttunut liki pelkästään maavainuiseksi, ja työtapa hieman vähemmän kuluttavaksi. Siksi se varmaan on nyt jaksanut meidän odotuksia paremmin näissä kahdessa kokeessa. Olemme nimittäin tänä vuonna varautuneet keskeyttämään kokeen, jos Erkin vointi yhtään siltä näyttää (ja asia on etukäteen ilmoitettu tuomarillekin).

Erki VOI 1/48p. tuomarina Mikko Taipaleenmäki
"Lähtö rauhoitettu ja ohjattu. Koira jäljestää erittäin jälkitarkasti ja hyvä vauhtisesti kaikki osuudet. Makauksista merkkaa ensimmäisen, toisen ja neljännen erittäin hyvin, kolmannen ohittaa. Katkokulma kaarroksilla ja toinen kulma tarkasti. Kolmannella kulmalla pieni kaarros. Kaadon nuuuhkii ja jää paikoilleen. Erittäin hyvä suoritus koiralta ja ohjaajalta."

Ja Juhan lainaohjattava Väinö-tolleri sai VOI 1/46p.!! Väinö siis valioitui suoraan viidessä kokeessa! HIENOA! Ja tästä mejäkoirasta varmasti kuulemme tulevaisuudessa. :)

Loppuun muutama kuvapläjäys "yleisön pyynnöstä". ;)
 

Tyynynvaltaaja? Santtu ja Inari mökillä.

 

Erki ja Inari iltaunilla. ;)

 

Inari 10 viikkoa.

 

Piret, pieni nokinenä. TAAS käynyt kodassa nuohoamassa!

 

Tulevana viikonloppuna tiemme vie Ruoveden mökille, IHANAA! :D