Oltiin viikonloppu appivanhempien mökillä Loukusassa, joka sijaitsee n.60km Posiolta Taivalkoskelle päin. Samalla kävin lauantaina pyörähtämässä Rovaniemen Ryhmänäyttelyssä, jonne oli ilmoitettu myös kaksi Erkin poikaa. Kiva näyttelypäivä ja hauskaa taas tavata tuttuja! :)

Erki oli PU-1, ROP ja lopulta yhdistetyssä 7/8-ryhmässä RYP-3! Päivän kruunasi Erkin poikien sijoitukset; Pablo (Pendolinon Everdream) PU-2 & SERT ja Otto (Pendolinon Amaranth) PU-3 & VARA-SERT. Näyttelyssä juniorit arvosteli Tuula Pratt ja muut Raimo Louhio. Nartuissa kukaan ei saanut eriä, ja tuomari sanoi meille puutteellisessa ROP-kehässä, että tänään ei löydetty teille paria, koska ne hyvät nartut, jotka näyttelyssä olivat, olivat sikalihavia. Jaa, mitäpä minä siihen sitten olisin tuomarille sanonut, kun en narttuja edes seurannut vaan tarinoin tuttavien kanssa.

Vaan ei minusta taida koskaan tulla sellaista eleganttia näyttelyihmistä. Epäilen ainakin syvästi. Mulla oli ylläni erätakki ja housut, koska satoi vettä ja goretex sitä kuitenkin aikas hyvin pitää. Mökiltä unohtui ottaa matkaan hakaneula tms., joten mun numerolappu oli kehässä ja myös ryhmässä Pinewoodin taskussa kiinni autosta löytyneellä mejäpyykkipojalla... Hyvin toimi! Eikä näemmä tulokseenkaan vaikuttanut.

 

Erkille on varattu aika keuhkokuviin 7.6.2010. Jännittää jo etukäteen mitä siellä näkyy, onko arpikudosta jne... Paljon ratkaisee Erki tulevaa kesää. Vaikkei sillä oikeasti ole väliä, mihin pääsee ja mihin ei, Erki itse on nyt iloinen ja onnellinen koira taas! Sen kanssa kun kuitenkin pystyy jo jonkin verran asioita tekemään. Ja tässäkin kunnossa se syksyllä sorsalle ja kanalinnulle kyllä pystyy. :) Vaan kyllä mä meidän sisupussille toivoisin oikeasti hyviä uutisia, on se jo niin paljon kestänyt ja selvinnyt, niinkuin kyllä me kaikki muutkin!  Erki on aina sellainen äiskän pikkupoika. 

 

Mökillä otettu kuva Erkistä ja palkinnoista.

 

Likat touhuaa kodassa.

 

Meidän värisuora.

 

Santtu kouluttaa Erkiä, lihapullien voimalla tietysti!