Tämän perheen koiravahvuus lisääntyy helatorstaita seuraavana lauantaina kun haemme Palukselta kotiin Inarin, eli Boompaw's Suzuki Marauderin. Inari on musta labbistyttö, Erkin pikkusiskon Jawan pentu ja on saanut oikean nimensä Juha lempimoottoripyörä mallin mukaan. Inari-nimi puolestaan tulee eräästä suomalaisesta elokuvasta, paha vain, en muista enää elokuvan nimeä... Inari-nimenhän sanotaan tarkoittavan menestynyttä tai onnistunutta. Toivotaan nimen olevan enne. :)
Inari luvattiin Santulle sinä päivänä kun Noora kuoli ja lapselle luvattuhan on aina pidettävä.. (tosin nythän Santtu on sitä mieltä, että kun hän 16-vuotiaana muuttaa pois kotoa (!), Piret lähtee mukaan...)  Sovimme silloin, että jos Jawalle tulee pentuja, yksi tytöistä tulee meille. Toiveissa oli muun värinen kuin musta, mutta kun ei ollut vaihtoehtoja, niin mustahan sieltä tulee. Jospa Noora-tädistä ja Milou-enosta sieltä sateenkaarisillalta jotain periytyy tähän tyttöön.

Inari on syntynyt 21.3.2010 ja Inarin sekä sisarusten sivu löytyy täältä. Inari tulee meille sijoitukseen, aivan kuten Piretkin on. Tytöt on meillä jo nimettynä "team pikkulikat" ja luulenpa tuon nimityksen meidän perhekunnassa säilyvän... ;)
 

Inari kuvissa n.5,5 viikkoa vanha.