Meillä ei mitään ihmeellistä ole nyt tapahtunut, Erkiä on lenkitetty päivittäin ja kunnossa onkin nähtävissä kohentumista. Etenkin Erkin lihakset ovat varsin hyvin palautuneet, näinkin lyhyessä ajassa. Pari päivää sitten Juha teki Erkin kanssa sen pisimmän lenkin, remmissä kävelivät 5km. Erki oli varsin jumissa lenkin jälkeen, joten lienee tarpeen tilata aika hierojalle! Piret on myös liikkunut paljon, ja veikkaanpa, että tuosta tytöstä tulee nopea juoksija! Molemmat koirat on nyt ilmoitettu tokokursseille ja ompa Erki uskaltauduttu ilmoittamaan pariin ulkonäyttelyynkin.

Jawan pennuista on vapaana vielä musta uros, joka toivoo löytävänsä aktiivisen kodin. :) Lisätietoa pennuista löytyy kennel Boompaw's:n sivuilta. Meillehän on k.o. pentueesta tulossa musta tyttö sitten joskus toukokuussa, kun pennut ovat luovutusikäisiä. :) Saa Piret leikkikaverin ja Erki saanee olla aika rauhassa sen jälkeen...

Riikka Holappa kävi kuvaamassa meidän koiria eilen ja alla on muutama hieno otos. Kiitokset Riikalle kuvista ja Tiinalle kuvausavusta! :)

Lisää otoksia kuvaussessiosta löytyy täältä!!

 

Erki s. 16.11.2003 ja Santtu s.16.9.2003