Tämä viikko vietetään Ruoveden mökillä talvilomalla, tosin eilen tultiin tänne Palukselle katsomaan miten "valtamerialus" eli Jawa jaksaa, kun synnytykseen ei ole enää montaa päivää. Tänään suuntaamme jo takaisin mökille.

Jawalla eilen täynnä 58vrk.



Mökillä meillä on ollut Piretin leikkikaverina myös Taiga (Jawan sisko ja Erkin pikkusisko), likat ovatkin menneet, menneet ja menneet pitkin jäätä ja metsiä! :) Santtu viihtyy mökillä erinomaisesti ja onkin hiihdellyt ahkerasti. Mökille pääsy oli melkoisen lapioinnin takana, kun lunta on poikkeuksellisen paljon. Lauantaina lapioitiin Juhan kanssa varmasti ainakin se 3 tuntia, jotta saatiin mönkijän mentävät kulkuväylät aikaiseksi saareen mökille asti. Ei tarvinnut erityisesti lähteä lenkille... ;)
Kelit ovat muutenkin suosineen ja Erkikin on voinut ulkoilla joka päivä, selvästi sen yleiskunto on paranemaan päin ja se jaksaa jo liikkua enemmän kuin aiemmin. Välillä Erki pysähtyy läähättelemään hetkeksi ja sitten taas matka jatkuu. Pari damiakin on mukana ja ajattelin loppuviikosta tehdä Erkille hieman ohjausta järven jäällä, ihan mielenvirkistykseksi.

Tänne Palukselle mukaan lähti vain Piret, hieman itsenäistymään Erkistä. Ilmeisesti nämä kolme labbista (Jawa ja Erkin vanhemmat Migo sekä Tintti)  on niin Erkin näköisiä/oloisia, että Piret on viihtynyt varsin hyvin. :) Erki jäi mummulaan, jossa se saa takuuvarmasti hyvää hoitoa (ja paljon makupaloja...) ! :)

Santtu opettelee hiihtämään vapaalla tyylillä.

 

Vauhtia piisaa!