Elikkäs katsaus miten viime vuonna meni ja mitä tänä vuonna tuleman (ehkä) pitää. Tavoitteita ei laiteta montaa, kun ei ajallisesti ihan joka paikkaa repeä. Santulla on jo omat menonsa, ja hänelle laitoinkin tehden oman sivun: Santun tuloksia, joista löytyy ja tulee löytymään Santun yleisurheilutuloksia "kilpailuista".


2008 Noora

Kaikki varsinaiset tavoitteet täyttyivät, sekä nomessa että mejässä. Tokoa ei ehditty kilpatasolle hioa, mutta jostain se aika on otettava. WT-koe ei sopinut meille aikataulullisesti. Kolme starttia nomessa 2008: AVO 2 ja 2 x AVO 1, mejässä oma piste-enkka (49.), PM-2 ja S JVA.

NOME-B AVO 1  (kuva Middleriver's)
noora_nome_avo1_1.jpg


2009 Noora

-Nomessa AVO 1-tuloksen piti olla Nooran nomeuran päätös, mutta eihän sitä tähän voi jättää.. vai voiko muka?  Tälle vuodelle tavoitteena siis tulos, eli VOI 3.

-WT-startti?

-Mejästartteja ja hyviä tuloksia. Onko pikkumusta kolmannen kerran Piirinmestaruudessa sijalla 2. ?


2008 Erki

Erkilläkin kaikki varsinaiset tavoitteet täyttyi ja ylittyi!! Tokoon ei Erkinkään kanssa ehditty panostaa, voi 2-tulos sentään haettiin vanhasta muistista. Nomessa VOI 1, 2 x VOI 2 ja pari kolmosta. Näyttelystä tuli Erkin uran tavoite: CACIB, Ruotsissa Erkillä jäi sert "yhden päähän". Mejästä puuttuvat ykköset ja niiden myötä FIN & S JVA.

CACIB
erki_cacib.jpg

 

NOME-B VOI 1 (kuva Middleriver's
erki_nome_voi1_2.jpg


2009 Erki

-Voiko nomessa oikeasti tässä vaiheessa tavoitella muutakuin niitä paria puuttuvaa ykköstä..?!

-Tokollekin oikea tavoite (jos tulis sen myötä treenattua): luokanvaihdos VOI -> EVL

-Ehkä starttaa mejässä tai vepen sove-kokeessa ja käy näytelmissä.


Molemmille koirille varsinaisia tavoitteita kahteen lajiin per koira. Nome on jo yksinään aika aikaavievää puuhaa, nyt kun molemmat ovat voittajassa ja Nappia on treenattu tähän mennessä vähän niinkuis vasemmalla kädellä. Eli kun on ollut vähän aikaa käytössä, on treenattu vaan Erki eikä Noora ollenkaan.

Noora ja Juha jatkaa mejän parissa, kun se niiltä sujuu, Erkin kanssa mejäillään ehkä, riippuen paljon taas siitä miten kokeisiin mahtuu. Mielummin koitan panostaa nomen kaverina  tokoon, muuten myöhemmin harmittaa kun ei tullut sitä lajia kunnolla kokeiltua.. Yllättynyt