Perjantaina kotimatkallaan Korpilahdelle, poikkesivat meillä velipuoli Olavi (Boompaw's Willow Tit) omistajansa kanssa. Erki ja Olavi saivat jonkin aikaa temuta pihassa ja mielellään Erki leikkikin. Ihme ja kumma, Erkihän ei kovin leikkisä ole koskaan ollut vieraiden koirien kanssa, vaan sen viran hoitaa meidän oma "leikkitäti" Noora. Noora on nyt ollut jo jonkin aikaa juoksuhoidossa mummulassa ja Erki on ollut ainoana koirana, josta varmaakin johtui moinen kummallinen Erkin käytös.. s025.gif

Olavi, Santtu ja Erki
.
2035970.jpg

Kanalintupyynti loppui, me kävimme tänä syksynä metsällä aina kuin mahdollista, usein myös arki-iltaisin vaikkei pitkään metsässä nähnytkään olla. Santtu oli monta kertaa mukana reissussa, ihan hyvin siellä jaksoi mukana kulkea, kun on muutenkin niin liikkuvaista sorttia. Aina kun Santtu oli mukana, piti tietty paistaa makkarat nuotiolla vaikka oltaisiin kävelty vain 2km.. s025.gif

Treenit onkin olleet Ruotsin reissun jälkeen tauolla, mitä nyt Erki on alkanut opiskella merkkiä ja hieman muitakin tokojuttuja on muisteltu. Tokokokeita ei ole suunnitteilla enää tälle vuodelle, vaan koitetaan nyt ahkeroitua tokon treenaamisessa ja katsotaan sitten ensi vuoden koekalenteria jossain vaiheessa.

Meidän sivut eivät ole tällä hetkellä netissä, kun kotinet:n kanssa on ongelmia. Tuumaan hetken koitetaanko saada ne vielä sinne näkymään vai hankinko meille ihan oman osoitteen muualta. Sähköpostikin vaihtui jo jokunen aika sitten ja uusi on taina.kytola (at) kotinet.com.

Santusta oli kivaa, kun Olavi vei Santun heittämät kepit takaisin Santulle!
2035976.jpg


Perjantaina täällä satoi ensilumi, joka kieltämättä haittasi kuvien ottoa tällaisella peruspokkarilla, mikä meiltä löytyy, mutta tässä vielä pari kuvaa Olavista, ikää 11kk.

2035986.jpg



olavi_paa11kk.jpg