Koitetaan taas purkaa viikon treenejä ennen kuin lähdemme aamulla viikonlopuksi mejäkokeisiin. Lupauduin sinne (hullu) keittiölle ja Juha on ihan perinteisissä jälkienveto hommissa. Santtukin tietenkin lähtee mukaan.

Tiistaina Nappi ajoi verijäljen jonka kävin sille maanantaina vetämässä varsin vaihtelevaan maastoon. Tälläkin jäljellä alo avovesisuonpätkä, jolle tällä kerralla mentiin varsin reippaasti eli edellisellä treenijäljellä oli vaikutusta. Muutenkin koko jälki meni nappimaisesti hyvin, viimeiseskin makauksen merkkasi hyvin, mutta olisi mun makuuni näin treenijäljellä voinut viihtyä siinä ehkä himpun kauemmin, mut nää nyt on jo ihan pilkunviilausjuttuja.. ;)

Keskiviikkona käytiin treenaamassa vesiohjauksia, Erkille 3 sokkona ja yksi motivoituna. Kaikki menivät ohjaajaa miellyttävällä tavalla.  Nappi teki myös kolme vesiohjausta sokkona, joista viimeisessä jouduin sitä ohjailemaan enemmänkin, dami kun oli mennyt vahingossa syvemmälle kaislikkoon, enkä saanut sitä sinne heti menemään. olinkin hyvin tyytyväinen kun monen suunnankäännöksen jälkeen dami saatiin ylös! Hienoa työtä, koiralta jonka viime kesänä osasi tasan mennä suoraa linjaa ja pysähtyä pilliin!

Torstain nometreenit meni varsin ukkosmaisissa tunnelmissa ja vettäkin saatiin niskaan. Treenien lopulla ja niiden jälkeen oli tietysti hieno tyyni ilma... Nooralle tehtiin kakkosmarkkeerauksia, jotka kaikki menivät hyvin, sekä lopuksi pitkä sokko-ohjaus. Olen todellakin hirmu tyytyväinen Nooran suorituksiin nomepuolella viimeaikoina, kaikki onnistuu, mitä keksiikään tehdä. :) :)
Erki oli Leevin suorituksen ajan passissa ja teki välillä yhden kakkosmarkkeerauksen. Leevin jälkeen teki sitten markkeerauksia lisää. Itse markkeerauksissa ei ollut mitään ongelmia, mutta passissa olo on sitä mitä on. Kun kerran suutuin sille kunnolla on ihan ok sen jälkeen, mutta se melkeimpä vaatii tuon suutahtamisen... Joinain päivinä alkuaikojen koulutusvirheet totisesti harmittavat enemmän kuin toisina päivinä! Kuinkan paljon tuo koira antaakaan muille etua kokeissa passikäyttäytymisensä suhteen...? Onneksi Erki sentään on hiljainen tapaus.

Perjantaina vepeiltiin, Noorakin pääsi mukaan höpilemään. Hyvä, että otin sen mukaan, sillä sille tuotti vaikeuksia vaneestä hyppy kun itse olin rannalla. Tämä herätti minussa heti ajatuksen, ettei Nooralle ole tehty ikinä mitään vesijuttuja veneestä nomepuolella. Onneksi niitä ei kokeissa ole vielä tullut vastaan! Vaan työn alle otamme tämän heti ensi viikolla!! Vienti meni Nooralta hyvin (tottakai, kun veneestä sai juustoa..) eikä veneen haussa ollut ongelmia.

Erki meni varsin kivasti kaikki, vienti, veneen haku ja veneestä hyppy. Jos vain hukkuvan noutoa pääsemme Erkin kanssa vielä treenaamaan, koitan saada sen soveen tälle syksylle. Juha on jo lupautunut apuohjaajaksi.

Meinasi aivan unohtua, Erki on treenannut säännöllisesti Loviisan leiristä lähtien ns.kontaktikävelyä tokoa silmällä pitäen ja seuraaminen onkin tosi kivalla mallilla. :)    :)   :) EHKÄ tuon kanssa kehtaa joskus evl:nkin mennä, jos vaan sinne päästään. ;) Mut ne on loppusyksyn / talven heiniä sitten ne.