Nooran mejäkoe meni käytännössä täysin ns. penkin alle, jos nyt jotain hyvää pitäisi etsiä, niin makaukset merkkasi kaikki hyvin. Noora oli jälleen vuorossa viimeisenä ja vetinen jälki aiheutti sille ongelmia.
Viikonlopun plussana Miloun mejä VOI 1-tulos, pisteillä 47. Ypäjän kaikkien rotujen näyttelyssä velipuoli Onni oli ROP-pentu ja veli Otto PU-2 kera vara-sertin! Me pidetään peukkuja, että Otolle käy kuten Erkille; vara-sertien jälkeen alkaa tulla niitä sertejä! (Erkillä 4 vara-sertiä & 3 sertiä)

Nooran arvostelu:

MEJÄ VOI 2/37p. Raahe 20.7.2008 Jukka Välitalo

Hyvä ohjattu lähtö. Aloittaa maavainuisen sopivavauhtisen jäljestyksen, mitä jatkuu lähes koko matkan. Ensimmäisen osuuden alussa kosteikossa työ muuttuu hauksi joka aiheuttaa lopulta hukan. Toisella osuudella sama toistuu, mutta löytää jäljen itse. Katkokulmalla havaitaan veretyksen loppuminen ja saapasjälkeä myöten selvittää sen. 2. kulma tarkasti ja 3. pienellä pyörähdyksellä. Makuut merkkaa kaikki ja sorkka löytyy, mitä kanniskellaan. Harmittava työtehtävän vaihto pilasi muutoin mukavan suorituksen.