Kiitos kaunis f030.gif kaikille meitä onnitelleille! Mukavaa kun näinkin "kivuttomasti" saatiin tämä laji pulkkaan, ensimmäisten koejälkien jälkeen sitä todellakaan ei olisi uskonut...

Nomea on tullut treenattua hävyttömän vähän, parin viikon kunnon flunssa vei vielä oman ison osansa mahdollisista treenikerroista. Päätinkin, etten ilmoa koiria minnekään nomekokeisiin kesäkuun aikana, vaan me käydään Erkin kanssa nuo kaksi ensi viikonlopun Muhoksen nomestarttia ja koitetaan sitten ihan oikeasti treenatakin välillä. Ensi viikonlopulta toivessa olisi edes yksi tulos ( 2 starttia), ei muuta.
Tällä tasolla useampaa lajia harrastaessa pitää osata sovitella niitä toisiinsa, sekä treenaamisen että kokeissa käyntien suhteen. En haluaisi nimittäin tokoakaan pitää koko kesää pimennossa, vaan olisi mukavaa päästä joskus kisaamaan ulkokokeisiin

Maanantaina heti palattiin arkeen ja kävimme pitkästä aikaa Minnan ja Leevin kanssa treenaamassa. Alkuun perinteisesti monimuisteja, jotka eivät sujuneet Erkiltä ihan mutkattomasti, huomasi ettei näitä ole tänä keväänä juuri tehty. Muistien jälkeen ohjaukset menivät ihan ok, mutta ei se matkakaan Erkille mikään pitkä ollut. Parityö sen sijaan meni yllättävän kivuttomasti (mikä ei takaa yhtään mitään..).

Tänään kävin puolestani pitkästä aikaa Erkin kanssa kaksistaan treenaamassa lähipellolla ihan simppeleitä juttuja. Eilisen treenin perusteella aloitin viemällä Erkille monimuistit, jotka tänään menivätkin sitten liki entiseen malliin. Tein myös motivoituna ohjausta (200m) pellon päädyssä parin ojan yli siten, että ensin heitin itse Erkille kakkosmarkkeerauksen muistiin, otin linjan ja sitten markkeeraukset pois. Mukavat treenit, jopa näissä huomasin, että Erki on kehittynyt melkoisesti matkoissa vuoden takaiseen verrattuna.

Huomenna olisi tarkoitus hieman treenata taipparikurssin jälkeen, kerran puolisen tuntia ajan treenipaikalle, sama ottaa omakin koira mukaan! Torstaina sitten vielä hakua ja siinäpä se tämä viikko jo onkin... Ensi viikolla haetaan Nappi kotiin!