Pitkästä pitkästä aikaa (oliskos edellisestä kerrasta 2kk:ta *hups*) treenasin Erkin kanssa hieman tokoa. Ehdin jo viime viikolla innostua siitä, että pääsee sitä taas kotipihallakin treenaamaan, kun tuota lääniä kerran on, mutta mitä vielä? Meillähän on lunta! Tällä viikolla satanutta ja ihan hyvin sitä on tullutkin. Ei lumessa sinänsä mitään vikaa ole, koiratkin tykkäävät, olisi vain saanut sadella kuukausi takaperin! Olin nimittäin jo ehtinyt suunnitella, koska menen veden äärelle treenaamaan Erkin kanssa nomea (kun se ei kylmää vettä arista) ja ensimmäisen verijäljen vetokin oli jo mielessä.

Siitä tokosta, treenattiin tänään iltasella vain sisällä, kaukoja paljon, seuraamista, käännöksiä, askelia jne. mitä nyt sisällä voi tehdä. Ihan kivasti Erkillä on asiat muistissa, kaukoissa kokeilin taas taaksepalkkausta, mitä kokeilin joskus alkuvuodestakin. Koitan hieman ottaa itseäni niskasta kiinni tokoilun suhteen, jotta tulisi edes joskus silloin tällöin tätäkin lajia treenattua. Erkihän siitä tykkää todella paljon, meinaa välillä nyt "vanhemmiten" ottaa vähän kierroksiakin tokoilusta.
Huomenna voisi koittaa Juhan treenien aikaan käydä jossain ulkosallakin treenaamassa, kun Juha ottaa Santun omiin treeneihinsä mukaan. Muita lajeja voi jo Santun läsnäollessa treenata, mutta tokoa ei. Santtu käy mielellään siirtelemässä kartioita tms. kun haluaisi itsekin treenata meidän koirien kanssa, tästä seuraa vain turhaa hammastenkiristystä...
Viikonloppu menee OSN:n nome-koulutuksessa, kouluttajana Nevalaisen Heikki.