Kun eilen pääsin sanomasta, että ladataan akkuja, tänään käytiin purkamassa niitä.. Erkillä olikin virtaa kuin isommassakin kylässä, ja sitä olisi voinut jakaa muutaman muunkin koiran tarpeisiin! ;)

Mulla oli tällä kertaa vain kolme aihetta; seuraaminen, ruutu ja luoksetulo. Seuraamisessa otimme pitkiä suoria pätkiä eri tempoilla ja täyskäännöksillä. Eipä ollut moittimista, toki seuraamista me aina voitaisiin treenata enemmän! Perusasentoja ja askelia ollaankin sisällä tehty samoin kuin noita kaukoja.

Ruudussa ensin useasti lähetys ruutuun jossa oli palkka. Sekä suoraan, että evl-tyyliin. Sitten ruutuun ja pysäytys josta palkkana pallo. Lopuksi laitoin Erkin ruutun makaamaan ja kävelin kuviota, josta en sitä kutsunut sivulle ennen kuin viimeisellä kerralla. Viimeksi kokeessa ennakoi ruudusta lähdön ensimmäistä kertaa ikinä ja halusin nähdä mitä tekee? Ei mitään, siellä se makasi tarkkaavaisena aloillaan. Mikä lie hairahdus kokeessa sattui.

Lopuksi luoksetuloa, jossa me olemme menneet selvästi eniten eteenpäin! :) Viimeksi otin kokeessa riskin ja vaihdoin luoksetulon ensimmäisen pysäytyskäskyn käsimerkistä suulliseksi päivää ennen koetta (luoksetulosta tuli 9) ja aionkin sen nyt tuossa pitää. Entisen Erkin sijaan, nykyinen Erki pysähtyy nyt kumpaankin, seisomaan ja maahan, toki saisi olla vielä napakampi pysäytyksissä, mutta vauhti on erinomainen ilman ennakointia.
Tänään oli oikein hyvät nopeahkot treenit!

Päivityksiä on lähiaikoina tullut muistoissa, astutuksia sekä Santun ja Erkin sivuille!
Santtu haluaa edelleen Napin kotiin ja aina siitä muistuttaakin, kun Napin kanssa on aina lystiä (kuten tänään viimeksi sanoi), muiden kanssa ei...