Jopas taas viikko vierähti huomaamatta!
Paljoa ei olla viime aikoina treenattu, ihan tarkoituksella on pidettu "akkujen latausta". Eipä ulkona niin treenaamaan olis pystynytkään, kun lumet sulivat pois, oli pari päivää totaalisen liukasta! Nyt on sitten sitä kuraa vaan kaikkialla. :( Kaukokäskyt ovat kuitenkin olleet kokoajan työn alla sisätiloissa ja tuntuisi, että edistystä on saatu aikaiseksi. Etenkin seiso-istu osion kohdalla.

Tintin pentuja mennään katsomaan ensi viikonloppuna. Kaikilla on jo silmät auki ja kovasti yrittävät eteenpäin, joskus tosin voivat vielä saman puolen jalat mennä alta yhtä aikaa... Ruskea tyttö ja toinen pojista olivat tänään jo koittaneet leikkiä keskenään, tyttö oli läppäissyt veljeä tassulla ja veli puolestaan yrittänyt purra siskoaan kylkeen. :)

Erkin toinen morsian Alma Joensuusta, oli omistajansa kanssa meillä kylässä viikonlopun. Astutukset sujuivat hyvin ja muutenkin meno oli sopuisaa, toinen koirista oli aina vuorotellen koko kämpässä vapaana ja toinen yhdessä huoneessa oven takana. Koirat olivat hiljaa ja yötkin nukuttiin rauhallisesti. Mulla oli nimittäin etukäteen itselläni mielessä hetket lapsuudestani, kun meillä oli kotona suomenajokoira narttu sekä lapinkoira uros, ja juoksujen aikana kumpikin koira ulvoi tahollaan...
Molemmat Erkin morsiamet ultrataan viikolla 1, jännittävää odotusta edessä!

Tässä huono kuva kännykällä otettuna Almasta ja Erkistä.
1124509.jpg