Sain kuvia Erkin Pomarkun kokeesta ja ne ovat tuolla alempana, missä on koekertomuskin. Kannattaa käydä katsomassa, antaa hieman kuvaa kokeen alusta.

Keskiviikkona kävimme Minnan ja Leevin kanssa pellon treenaamassa nomea, alkuun monimuistit ja sitten linjaa vinosti ojien yli. Erkille heitettiin ensin kakkosmarkkeeraus muistiin, ennen linjalle lähetystä. Leeville ihan puhtaita linjoja.

Äetsän mejäkoetta ajatellen, Erkille tehtiin kaksi verijälkeä viime viikolla. Molemmat olivat koejäljen tyyppisiä "lippalakkeja", molemmat jäljet olivat vasemmalle kääntyviä ja viimeinen suora meni ehkä 10m. tiestä. Erki meni keskiviikon jäljen ihan kivasti ja perjantain jäljen hyvin. Molemmilla kerroilla pari ensimmäistä makausta piti tarkistaa kunnolla sivuilta, ja niinhän Erki teki sitten Äetsässäkin. Perjantaina kulmat menivät jo kohtuullisen sujuvasti. Nappi ei viime viikolla treenannut oikein mitään, kun ei ollut aikaa. Mutta, Erki lähtee Juhan ja muiden miesten matkaan tällä viikolla Taivalkoskelle, joten sitten on Nooran vuoro treenata. :) Mutta Nappi näemmä meneekin eteenpäin jo pelkillä omilla lahjoillaan.. ;)