Erki pääsi kokeilemaan mejänkin voittajaluokkaa vielä tälle vuodelle.
Ohjaajan etukäteis epäluuloista huolimatta, Erki selviytyi kokeesta hyvin, tai oikeastaan treenimäärään nähden mainiosti! Tuloksena VOI 1 ja 45 pistettä! Ei olla Erkille montaa voi-luokan jälkeä ehditty nyt syksyllä vetää, ja Erkille tuottavat vaikeuksia sekä suorilla olevat makaukset (tarkistaa makauksen ympäristöä paljon, kun ei meinaa uskoa, että jatkuu suoraan) sekä ne kulmat, kun ei niitä kunnolla osaa. Kokeessakin ensimmäisen ja toisen makauksen sivut tutkittiin todella tarkasti, josko jälki kuitenkin kääntyisi ja kaikki kulmat meni ensin vähän pitkiksi. Onneksi Erki on tyypiltään sitkeä ja jaksoikin etsiä kulmilla jälkeä, kunnes löysi sen. Katko Erkillä oli kolmannella kulmalla ja kolmas makaus oltiin menty puun toiselta puolelta ohi.

Erkin jäljellä oli todella vaihtelevaa maastoa, pitkästi hakkuuaukeaa, joka tietysti vietti alaspäin ja oli ekalla suoralla... Vanhaa metsää, hakattua risukkoa, tiheikköä, vesiojia, kiviä ja kallioita. Onneksi on nuo pitkävartiset vaelluskengät, kumisaappaissa olisivat nilkat menneet solmuun moneen kertaa, varsinkin ensimmäisen suoran hakkuuaukealla, kun veto oli voimakasta. Lopussa kun tultiin tiheiköstä, (jossa tietysti oli vielä ylihypättäviä ojia) piti vielä kiivetä kallionlaelle, kävi mielessä että kaato saisi kohta olla edessä ja olihan se onneksi!

Nähtiin pitkästä aikaa Erkin ja Noora veli Otto (Black Scoter), Ottokin jäljesti hienosti itselleen tuloksen AVO 1 / 48pistettä! :)

Erkin arvostelu, joka on hyvin Erkimäinen (eivät oikein tajunneet pohjoisen "esitarkastettua" lähtöä...)
MEJÄ VOI 1 / 45p. tuomari Jukka Korsberg
"Koira kehoitetaan ensin istumaan ja ohjaaja tutkii makauksen ja pyytää koiransa mukaan "leikkiin". Ohjaus, jota seuraa maavainuinen, vähän yli-innokas jälkityö alusta loppuun. Vauhti jarrutetaan sopivaksi. Hieman hosuva työtapa aiheuttaa kulmilla ylityksiä, selviää kuitenkin itsenäisesti eteenpäin. Samoin katkokulmalla tosi paljon hakua, mutta selviää taas itse uudelle janalle. Makauksista merkkaa kolme hyvin, kolmas aivan vierestä ohi. Kaadolle suoraan, ottaa sen lopulta suuhunsa. Tosi toimelias jälkikoira, jonka tulisi rauhoittua jonkun verran, niin tarkkuus vielä paranee. Muuten erinomaista työtä, into ei lopu."