Kävimme eilen Minnan ja Leevin kanssa pellolla treenaamassa, tällä kertaa eri paikassa missä yleensä olemme olleet. Sänkipellolla, jossa on kapeammat sarat ja tiiviimmin ojia. Aloitimme monimuisteilla, joita koirat hakivat vuorotellen, molemmilla koirilla oli 'ihan hieman vaan' virtaa, mikä näkyikin alussa.

Muistien jälkeen veimme nipun dameja paikalleen linjaa varten, Leevi teki suoraa linjaa ja taakselähetystä, Erkille heitettiin kakkosmarkkeeraus muistiin ja Erkin piti ensin mennä suora linja damien välistä. Siis tälläinen aika perinteinen tehtävä, joka on joskus näkynyt voi-luokan kokeessa jo about 10 vuotta sitten. Ojan ylityksiä Erkille tuli 1-2, ja matkaa pidennettiin pikkuhiljaa. Damit heitettiin kokoajan samoille kohdille. Tehtävä sujui mutkattomasti siihen asti, kunnes mentiin toisen ojan yli ja etäisyys markkeerausdameihin kasvoi... Erki olisi halunnut mennä hakemaan ensimmäiseksi heitettyä damia, jonne sitä en tietenkään päästänyt. Loppua kohti tämäkin alkoi sujua, matka nyt ei vielä mitään voi-tasoa ollut, mutta alustahan uudet jutut pitää aloittaa. ;)

Säälin sitten Nooraakin, kun tulin kotiin ja tein Nooralle meidän pihassa ensin sivusuuntia ja loppuun taakselähetystä. Näitä mun täytyy jaksaa Nooran kanssa tehdä, jotta se joskus olisi muutenkin ohjattavissa, kuin pelkkää suoraa linjaa ja pillipysäytystä...  Noora olikin taas varsin nopea, säpäkkä ja herkkä reagoimaan.